Αγωνες

Κλαδικοι αγωνες

Με δεδομένο ότι το άθλημα της ιστιοπλοΐας προσελκύει κάποιο exclusive κοινό, μια χορηγία σε έναν τέτοιο αγώνα αποτελεί το τέλειο μέσο για επικοινωνία με το κοινό αυτό. Η sail+ παρέχει ένα ολόκληρο portfolio από «κλαδικούς»αγώνες που προσφέρουν στην εταιρία εξατομικευμένες και στοχευμένες ευκαιρίες για προβολή, που θα της επιτρέψουν να πετύχει τους marketing στόχους της.

Μια ποικιλία από αγώνες μπορεί να δημιουργηθεί. Φυσικά, για να δημιουργηθεί ένας αποκλειστικός κλαδικός αγώνας, θα πρέπει να υπάρχουν επαρκείς συμμετοχές. Παραδείγματα κλαδικών αγώνων μπορεί να είναι:

  • Telecom Cup
  • Medical Cup
  • Media Cup

Τα ονόματα των διοργανώσεων μπορεί να «μπρανταριστούν» με το όνομα ενός χορηγού από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Τα πλεονεκτήματα για το στήσιμο ενός κλαδικού αγώνα είναι:

Δικτύωση

Ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για δικτύωση. Όλοι όσοι συμμετέχουν, έχουν αποκτήσει κοινές εμπειρίες από τον αγώνα , πράγμα που κάνει την δικτύωση πολύ πιο εύκολη αφού οι αφορμές για κουβέντα είναι πολλές. Οι αγώνες μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για δικτύωση, σε δεξιώσεις και γεύματα που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης. Οι εκδηλώσεις,  γίνονται σε κορυφαίους ναυτικούς ομίλους των Αθηνών και υπάρχουν πάντα συμμετοχές από κορυφαίες εταιρίες κάθε κλάδου.

Όλοι οι πιο πάνω παράγοντες συνδυάζονται μαζί για να δώσουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για την ανάπτυξη νέων επαφών, την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων καθώς και την διατήρηση του «δάχτυλού» σας στον σφυγμό της αγοράς.

Ανέβασμα του Εταιρικού Προφίλ και κάλυψη από τον τύπο

Φανταστείτε την αίσθηση που θα κάνει ένα σκάφος 40 ποδών με το λογότυπο της εταιρίας σας, επανδρωμένο από την ομάδα σας που θα φοράει ίδια λογοτυπημένα ρούχα, καθώς περνάει μπροστά από τους πελάτες, τους ανταγωνιστές και τους δημοσιογράφους του κλάδου.

Φανταστείτε τώρα τον αντίκτυπο που θα έχετε να αγωνίζεστε ενάντια στον υπόλοιποι κλάδο σας και να κερδίζετε το τρόπαιο της διοργάνωσης! Ο κλαδικός  και όχι μόνο τύπος θα προβάλει την επιτυχία σας έχοντας παντού φωτογραφίες του πληρώματος που κέρδισε. Το newsletter καθώς και το website σας, θα προβάλουν την επιτυχία σας αυτή συνέχεια ενώ το τρόπαιο θα βρίσκεται στην υποδοχή της εταιρίας σας για τους επόμενους 12 μήνες!

 

Τακτικοι αγωνες για εταιρικο κοινο


Η συμμετοχή της εταιρίας σας σε έναν τέτοιο αγώνα θα βοηθήσει στο ανέβασμα της αναγνωρισιμότητας της εταιρίας σας, ακόμα και αν δεν φύγετε από την διοργάνωση με «ασημικά»…

Ανάπτυξη ομάδας

Μια ομάδα ατόμων, που δεν έχει συναντηθεί ποτέ ξανά, μπορεί να έρθει σαν μια εντελώς δυσλειτουργική μονάδα και να φύγει μετά τον αγώνα σαν μια ιδιαίτερα δεμένη ομάδα. Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Πολύ απλά, η ιστιοπλοΐα είναι το πιο αποτελεσματικό άθλημα στην προαγωγή του team building. Οι κυβερνήτες μας θα δώσουν σε κάθε μέλος του πληρώματος συγκεκριμένα καθήκοντα και θα καθοδηγήσουν όλο το πλήρωμα στο να εργαστούν ομαδικά σαν μια οντότητα. Ο ενθουσιασμός του συναγωνισμού θα ωθήσει την ομάδα σε μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση, όπου με ομαδική δουλειά ο καθένας, με την προσωπική καλή του απόδοση, θα συμβάλει στην καλή απόδοση της ομάδας.

Οι ομάδες μοιράζονται μια απίστευτη αίσθηση επίτευξης όταν εργαζόμενοι σκληρά και ομαδικά καταφέρνουν να οδηγήσουν το σκάφος μέσα από την διαδρομή του αγώνα στην γραμμή του τερματισμού. Η αίσθηση της επίτευξης αυξάνεται ακόμα περισσότερο, αν η ομάδα τερματίσει σε κάποια από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, με την βοήθεια άφθονης σαμπάνιας!

Εκπαίδευση πληρώματος – Προπόνηση

Όλες οι διοργανώσεις αγώνων της sail+ προσφέρουν αρκετό χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία του πληρώματος. Οι προπονητές ή οι κυβερνήτες των σκαφών θα δουλέψουν με την εκάστοτε ομάδα για να διαπιστώσουν τις ανάγκες και τα κενά της με στόχο την σωστή προετοιμασία. Προπονητές και κυβερνήτες έχουν μεγάλη εμπειρία με ομάδες με ανομοιομορφία στο επίπεδό εμπειρίας τους καθώς και με ομάδες έμπειρες ή και εντελώς αρχάριες.

Η εκπαίδευση και η προπόνηση που παρέχουμε στα εταιρικά πληρώματα, προάγει την ομαδική εργασία, την ικανότητα και την επιθυμία για συναγωνισμό καθώς και την απόλαυση από όλους όσους ζήσουν την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού ταξιδιού ή αγώνα. Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια.

9_PT73_crop.jpg
Για εμάς η προπόνηση πηγαίνει μαζί με την ανάπτυξη της ομάδας και αποτελεί την τέλεια άσκηση για team building.

“Ο αγωνας σας”

Ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας θα ανεβάσει το εταιρικό σας προφίλ σε πελάτες, προμηθευτές και εργαζομένους. Μερικές προσεκτικά επιλεγμένες προσκλήσεις σε δημοσιογράφους, μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετική δημοσιογραφική κάλυψη, ειδικά όταν οι δημοσιογράφοι έχουν στα χέρια τους φωτογραφικό υλικό ενός σκάφους με τα λογότυπα της εταιρίας, επανδρωμένο με πελάτες και υπαλλήλους σας να εργάζονται ομαδικά με στόχο την νίκη.

P90077748-bmw-sailing-cup-2011-fleet-regatta-in-cascais-portugal-06-2011-2253px.jpg
Η ιστιοπλοΐα εμπεριέχει πολλές αξίες που αποτελούν τον πυρήνα για κάθε επιχείρηση: Η ομαδική εργασία, η δέσμευση στο στόχο, η ενέργεια, η διασκέδαση, ο ανταγωνισμός, η επίτευξη, το πάθος και η επικοινωνία είναι μερικές από τις αξίες που καλλιεργεί σαν άθλημα. Αυτές είναι ίσως ορισμένες λέξεις τις οποίες να έχετε, ή να θέλετε να έχετε συνδεδεμένες με την επιχείρησή σας. Τι καλύτερο από το να τις ενισχύσετε με έναν αγώνα βαμμένο με τα λογότυπα της εταιρίας σας;